Bundle İçinde Bundle

The Humble Indie Bundle 3 kampanyası kelimenin tam anlamıyla tam gaz devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi dün pakete Steel Storm: Burning Retribution da dahil olmuştu. Ayrıca her ne kadar ben bahsetmeyi unutmuş olsam da Zeki'nin hatırlattığı gibi paketi alanlara 15 günlük Minecraft oynama hakkı da verilmekte.

Az önce de haber merkezimize gelen yeni bilgilere göre The Humble Indie Bundle 2 oyunları da The Humble Indie Bundle 3 paketine dahil edildi. Bu önceki pakete ait oyunları hatırlatmak gerekirse:
Humble Indie Bundle 3 paketini bugün PST 10:30'dan önce alanlar yeni oyunları internet sayfasında otomatik olarak görecekler. Paketi bu saatten sonra alanlar ise yeni oyunlara ulaşmak için şu anki ortalamadan (4.82 dolar) yüksek bir ödeme yapmalılar. Bu arada dolar lafı geçmişken şunu da belirteyim, en zengin ya da daha doğrusu en cömert olanlar GNU/Linux kullanıcıları. Bunu paketi alanların ödediklerine bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz sanırım :)
  • Genel ortalama: 4.82 $
  • Windows kullanıcıları ortalaması: 3.84 $
  • Mac OS X kullanıcıları ortalaması: 6.66 $
  • GNU/Linux kullanıcıları ortalaması: 11.65 $
Kampanyaya katılan ve hazırlayan herkese teşekkür ve tebrik ederim. Harika bir iş çıktı yine ortaya. Kampanyaya katılmak isteyenler de fazla geç olmadan Humble Indie Bundle 3 sitesini ziyaret edebilir.

Her zamanki gibi bu duyuru için de eğlenceli bir video sunum hazırlanmış durumda, aşağıdaki oynatıcı sayesinde izleyebilirsiniz:



Daha ne sürpriz olacak diye de düşünmekle birlikte az da olsa daha fazlasını beklemiyor değilim. Belki birinci paket oyunları da bizlerle olur veya birkaç oyun açık kaynak hale getirilir, belli mi olur. Bekleyip göreceğiz.


Kaynak:
Bundle In A Bundle: HIB2 now in HIB3!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dinozorus

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

Amazing Studio