Beklenen Teeworlds 0.6.0 Çıktı

Özgür, çevrimiçi, çok oyunculu ve yaygın tüm işletim sistemleri üzerinde çalışan Teeworlds'ün yeni sürümü çıktı. 16 kişiye kadar birlikte oynanabilen, takım ölüm maçlarından bayrak kapmaya kadar pek çok farklı oynayış kipi içeren, hatta oyunculara kendi haritalarını yapma fırsatı veren oyunun yeni sürümü uzun zamandır merakla bekleniyordu.

Her ne kadar Teeworlds'ün son sürümü 2009'un Kasım'ında yayınlanmış olsa da geliştirilmesine devam ediliyordu. Projenin GitHub'a taşınması, tüm kodun daha iyi okunabilirlik sunması için yeniden düzenlenmesi, moturun büyük bir kısmının C'den C++'a aktarılması, yüzlerce yeni özelliğin eklenmesi normal kullanıcılara pek görünür bir şekilde olmasa da geçekleşen değişikler arasında.

Elbette iyi şeyler bekleyenlerin başına gelecekti ve Teeworlds oyuncuları da bir buçuk yılın ardından, 2000'den fazla değişiklik içeren Teeworlds'ün 0.6.0 sürümüne sonunda kavuştular kısa bir süre önce. Bu sürüm; yeni ninja kipi, arkadaş listesi, güncellenmiş izleyici kipi, IPv6 desteği, dil desteği, UTF-8 desteği gibi yenilik ve özellikleri içeriyor. Bunların dışında grafik ve haritalarda da iyileştirmeler ve eklemeler bulunuyor. Değişiklikleri daha yakında görmek için aşağıdaki videoları izleyebilir ve kaynaklarla bağlantılara göz atabilirsiniz:






Kaynaklar ve Bağlantılar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dinozorus

Amazing Studio

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı