PipeWalker

Örümcek Adam'ın klonları sevmediğini çoğunuz biliyorsunuzdur. Ama Spidey'in bahsettiği kendi klonları. Eminim oyunların klonlarını o da çok sever. Klonlar daha önce oynamadığınız oyunlarla tanışmanızı veya çok eski bir favorinizi günümüz teknolojileriyle ve grafikleriyle oynamanızı sağlar.


PipeWalker da klon oyunlardan bir tanesi (ayrıca nar tanesi nur tanesi). Özgün oyunun ismi ise Netwalk (LogicGamesOnline üzerinden başka bir sürümünü deneyebilirsiniz).


Oyun ilk başta basit gibi görünebilir ama pek öyle değil. İlk sefer de oldukça zor birleştirdim bilgisayarları hem de en kolay seviyede. Kişisel deneyimlerime ara verip oyunumuzun tanıtımına geri döneyim. Göreviniz (eğer kabul ederseniz) tüm bilgisayarları ağa bağlamak. Evet tek amacınız bu.


Oyunun üç farklı zorluk derecesi var: 10x10, 20x20 ve 30x30. Oyunu saklama özelliği olmadığı için 10x10 üzeri pek kullanışlı değil gibi (maidis'e PipeWalker oyna demişler saklama özelliği yok demiş). MAP Adresi de bölümleri temsil ediyor, sevdiğiniz bir bölümü tekrar oynamak isterseniz bir yere not alın.


Oyun sadece fare ile oynanıyor: sol fare tuşu bağlantıları sola döndürme, orta fare tuşu kilitleme ve sağ fare tuşu da bağlantıları sağa döndürmek için kullanılıyor. Normal bağlantılar dışında bilgisayarların ve sunucunun bağlantı uçlarının yönlerini de değiştirebilirsiniz.


En alttaki düğmelerden kısaca bahsederek yazıma son vereyim. Kalbiniz kadar temiz bu sayfaları okuduğunuz için teşekkür ederim, nice yazılarda daha buluşmak temennisi ile hoşçakalın. Soldan sağa:

  • Seçili zorluk seviyesinde yeni bir bölüm başlatır.
  • Kilitli olmayan tüm bağlantı ve bağlantı uçlarının yönünü rastgele değiştirir.
  • Oyunun zorluk seviyesini ayarlayabilir veya istediğiniz MAP Adresini seçebilirsiniz.
  • Yardım ve hakkında kısmısı (erkek kısmısı, kadın kısmısı gibi...)

Yorumlar

Anıl Özbek dedi ki…
Oyunun yazarı gelecek sürümde saklama özelliğinin ekleneceğini belirtmiş.
Anıl Özbek dedi ki…
Ayrıca şunu belirtmeyi unutmuşum: bölümü tamamlayınca bilgisayarlar bir seviniyor bir seviniyor, kıpır kıpır oluyor. Mutluluktan gözleriniz yaşarıyor neredeyse.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

Dinozorus

Amazing Studio