Humble Introversion Bundle

Humble Bundle ardı arkasına gururla yeni paketler sunmaya devam ediyor ve kısa bir süre önce de Humble Introversion Bundle ile karşımıza çıktı. Bu pakette, İngiliz bağımsız oyun geliştiricisi Introversion Software'in oyunları bulunuyor.

Her zamanki gibi sadece kısıtlı bir süre için geçerli olan kampanyada istediğiniz kadar ödeme yaparak Defcon, Uplink, Darwinia, Multiwinia'ya ve ortalamanın üzerinde ödeme yaparsanız da bu oyunlara ek olarak Aquaria ve Crayon Physics Deluxe'e sahip olabilirsiniz.
Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bileceği üzere Darwinia, Aquaria ve Crayon Physics Deluxe oyunlarının Independent Games Festival'de Seumas McNally Büyük Ödülleri bulunuyor.

Pakette ayrıca iki bonus prototip de bulunuyor. Bunlardan biri oyun motoru demosu olan Voxel Tech Demo ve diğeri ise şehir oluşturma demosu Subversion City Generator. Ne yazık ki bu iki prototipin sadece Microsoft Windows sürümü bulunuyor. Diğer tüm oyunlar elbette çok platformlu ve GNU/Linux, Mac OS X ve Microsoft Windows üzerinde oynanabiliyor.

Bu kampanya yalnızca iki hafta sürecek ve şimdiden bir haftası geçmiş durumda, eğer bu oyunları oynamak istiyorsanız bir an önce Humble Introversion Bundle sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Humble Introversion Bundle hakkında bilgi bulabileceğiniz diğer kaynaklar da şöyle:

Yorumlar

Sinan dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
macera dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dinozorus

Amazing Studio

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı