Blazing Chrome

Blazing Chrome, zamanında Contra: Hard Corps oynamış olanların çok seveceği, ilerlemeli ve ateş etmeli bir platform oyunu.

Blazing Chrome, retro esintili oyunlarda uzmanlaşmış Brezilya temelli oyun stüdyosu JoyMasher tarafından geliştiriliyor. Oyunun yayıncısıysa The Arcade Crew. Oyun çıktığında Steam, GOG.com veya benzeri yerlerden satın alınabilecek.

JoyMasher, oyunun 11 Temmuz 2019'da Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows ve Xbox One için çıkacağını açıkladı. Oyunun Linux'ta olup olmayacağıysa belli değil. Linux Game News'te konuyla ilgili şöyle bir açıklama alıntılanmış üç ay önce:
JoyMasher, Blazing Chrome'u Linux için de çıkarmayı çok ister. Ancak şu an böyle bir plan yok. Bunu, Windows'a ve konsollara ilk çıkıştan sonra yeniden değerlendirmek mümkün olabilir.
Stüdyo ayrıca iki gizli karakterin daha oyunda olacağını söyledi: robotik kollu ustura kız ve ölümcül ninja Raijin. Daha önce de, kaçak direniş askeri Mavra ve asi robot Doyle'un oyuna katılacağı açıklanmıştı.

Oyun hakkında çeşitli Türkçe haberler ve yazının bir kısmında kaynak olarak kullandığım Polygon yazısı:

Yorumlar

güreş dedi ki…
Güzel bir blog yapmışsın. Oyun oynamayı seviyorsan.Sana bu siteyi oneriyorum Bu arada yarışma var https://www.bananatic.com/event/ sitesindeki yarışmada PS4 veriliyor bence bu fırsatı kaçırmayın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dinozorus

Amazing Studio

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı