Paintown

Paintown Streets of Rage ve Teenage Mutant Ninja Turtles tarzı açık kaynak bir dövüş oyunudur. Belirttiğim tarzı duymamış olanlar için şöyle söyleyeyim: önünüze gelen her kişiyi dövün, yerde bulduğunuz her yemeği yiyin.


Oyunda seçebileceğiniz birbirinden ilginç kahramanlar var: Mandy, Maxima, Akuma, Ryu, Kula, Donatello, Goku, Kagetsura, Venom ve Blanka.


Oyunun en güzel yanı seçtiğiniz karakterin diğer oyunlardan hatırladığınız neredeyse tüm hareketlerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu türdeki oyunlarda hareketler biraz az oldur genelde ama Paintown'da üzerineze gelen serserilere Haddoken bile çekebilirsiniz.


Oyunun grafikleri ve animasyonları çok iyi, keza ses ve müzekler de.


Oyunun diğer bir sürprizi ise normal bir dövüş oyunu da olması. Kendi karakterinizi ve rakibinizi seçerek dövüşe başlayabilirsiniz. Yalnız rakip olarak Kula'yı seçmemenizi tavsiye ederim, sürekli sihir üfleyip duruyor.


Eğer oyundaki tüm hareketleri (kombo) yapamazsanız sitesine bakarak tam listeden yararlanabilirsiniz. Hatta oyun bir tarafta açık olsun sayfa da bir tarafta :)


Böyle her resim arasına bir satır sıkıştırmaya çalışıyorum ama oldukça zor. Oyun güzel eee, grafikleri iyi eee, oynayın eee. Başka ne yazabilirim ki?


Karşılıklı dövüşte bazen ekran iki parça oluyor ama hareket edince düzeliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

Dinozorus

Amazing Studio